Barça

Víctor Font: "Esperava més de Laporta"

L'excandidat a presidir el Barça analitza la situació del club i demana més transparència

ARA
2 min
Víctor Font durant una entrevista a la seva seu de campanya, situada a l’Hotel Olivia Balmes de Barcelona.

BarcelonaVíctor Font (Granollers, 1972), que va aconseguir pràcticament 17.000 vots en les eleccions del Barça que va guanyar Joan Laporta el 7 de març, diu que esperava més del nou president i demana a la junta directiva més transparència a l'hora d'explicar les decisions que es prenen. "Segurament el meu sentiment és el que tenen molts socis, que esperàvem més de Laporta. La realitat és que hi ha moltíssimes coses que s'havien de fer i que avui dia encara no estan resoltes ni sabem en quin estat es troben perquè no se'ns ho ha explicat. Dit això, estic convençut que totes aquestes qüestions es resoldran. Un cop els ingressos tornin amb l'obertura dels estadis la situació econòmica es pot revertir perfectament. L'equip seguirà tenint molt talent per guanyar-ho tot i estic convençut que Laporta i la seva junta directiva faran les coses amb transparència, explicant-les amb detall i comptant més amb els socis, amb assemblees que realment funcionin i no siguin un paperot. Si no ho fem així, tindrem problemes", diu en una entrevista difosa per l'agència Efe.

"L'assemblea em va semblar donar una pilotada cap endavant. Als socis pràcticament no se'ns va explicar res i algunes decisions que es van dir que es prendrien, com la participació a la Superlliga, no es van votar. Va ser una assemblea de tràmit, però estic convençut que a l'assemblea de l'octubre hi haurà un exercici de transparència, se'ns explicarà tot amb detall i es farà tot el possible perquè hi participi com més gent millor. Que hi hagi tan sols 600 compromissaris és un problema. I a llarg termini aquest model de representativitat anacrònic que tenim els socis tinc l'esperança que es reformi", assegura Font.

Font està convençut que el Barça podrà inscriure Leo Messi. "S'han de reduir sous per reduir la despesa. En el nostre pla de 100 dies parlàvem de refinançament, de reestructuració de la despesa amb una reducció de 200 milions d'euros de la massa salarial i de posar els pilars perquè a partir de la temporada que ve la situació estigués redreçada", recorda.

"La meva voluntat particular és seguir treballant com durant aquests anys, fent propostes, intentant ajudar, estant a disposició quan i com sigui necessari. Estic convençut que algunes propostes que nosaltres hem treballat, com el vot electrònic, s'implementaran aviat. Igual que estarem disposats a ajudar en la reforma de les assemblees i en altres temes", argumenta Font.

stats