OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports Barça 21/05/2015

"Ningú com Xavi ha sabut representar amb la màxima dignitat el Barça", a les opinions de la premsa esportiva

L'adéu de Xavi és el tema que més s'ha tractat en els diferents diaris esportius i generals de l'estat espanyol

Ara
2 min
Xavi, després del primer gol.

BarcelonaJosep Maria Artells a 'Mundo Deportivo': "Amb Xavi no existeix la llegenda retòrica que de vegades acompanya als herois del futbol. La seva trajectòria barcelonista arrenca des dels 11 anys a La Masia i culminarà a la final de Berlín, 17 temporades en les que ha contribuït decisivament a canviar els vells temors per desacomplexe i orgull de les noves generacions".

Fernando Polo a 'Mundo Deportivo': "Ningú com Xavi ha sabut representar amb la màxima dignitat al Barça. Format a la pedrera, la seva trajectòria ha estat impecable. Va assumir amb respecte i modèstia la titànica empresa de suplir Guardiola i la seva ombra. Va respondre a la confiança de Van Gaal salvant-li el cap. Va jugar amb tots els seus entrenadors. Es va menjar en silenci els anys de desert culé sense muntar numerets. I el 2008, quan Luis Aragonés li va donar la batuta de 'La Roja', la va agafar i ja no la va deixar anar".

Josep Maria Casanovas a 'Sport': "Encara que pugui semblar molt atrevit, m'atreveixo a dir que Pogba és l'únic jugador del mercat futbolístic que pot fitxar pel Barça amb garanties de ser titular. És una peça que no té l'equip actual, un migcampista jove, amb una força espectacular, amb bona arribada al àrea i solidari en l'esforç col·lectiu. Una promesa emergent, amb molt recorregut al alça i que als 22 anys ja ha jugat en dos clubs de nivell com Manchester United i Juventus".

Joan Vehils a 'Sport': "El soci del Barça va votar, majoritàriament i en referèndum, fa un any la construcció de l'Espai Barça. Un projecte de remodelació del Camp Nou i tot el seu entorn amb un cost de 600 milions d'euros. L'actual estadi s'ha quedat obsolet i no tendria sentit enrederir més la seva remodelació després de les pròximes eleccions".

José Félix Díaz a 'Marca': "CR7 ha reaccionat. El portuguès s'ha adonat, més val tard que mai, que això dels premis individuals està bé, reconforten i ajuden a veure's més fort i guapo davant del mirall, però al final el que compta és aixecar títols, això que s'aconsegueix amb el teu esforç i el de deu més".

Xavier Bosch a l''ARA': "Trobo que aquesta Lliga, la 23, s’ha celebrat poc. Mediàticament hi ha hagut una tebior, en el to, en els minuts i en el nombre de pàgines, que no es correspon ni amb la il·lusió dels aficionats ni amb els títols anteriors. Xavi dirà que se’n va a Qatar. Dissabte, amb el seu comiat i aixecant la Lliga, som a temps de rescabalar-nos".

stats