Bàsquet
Esports Bàsquet 19/12/2012

El Barça Regal, sense marge d'error contra un Blusens Monbus que somia amb la Copa

La derrota a la pista del Gran Canaria fa que els blaugranes hagin de guanyar aquest vespre al Palau Blaugrana per no complicar-se l'accés a la Copa del Rei (20.45 h, Esport3)

M. M.
2 min
Marcelinho Huertas fa una passada davant el base del Partizan Torey Thomas

BarcelonaJa només queden cinc jornades perquè s'acabi la primera volta de la Lliga Endesa. O el que és el mateix, cinc partits perquè es defineixin els vuit equips que disputaran la Copa del Rei. I contra tot pronòstic, el Barça Regal no en té ni de bon tros garantida la classificació. Els vigents campions de lliga han completat un inici molt irregular i saben que una altra enspoegada els podria deixar fora de la fase final de la competició per primera vegada des que es juga en el format actual.

Els homes de Xavi Pascual només tenen un triomf de marge respecte a la zona de tall. Precisament, aquest vespre, el Barça Regal rep un d'aquests conjunts: el Blusens Monbus (20.45 h, Esport3).

La derrota que va patir el Barça Regal a la pista del Gran Canaria va ser especialment dolorosa, ja que era un rival directe a la zona alta de la classificació. Per si fos poc, Joan Carles Navarro es va lesionar i estarà entre una setmana i deu dies de baixa per una petita roptura al bíceps femoral de la cama dreta, segons va informar el conjunt blaugrana aquest dimarts. El Barça Regal també va informar que inscrivia per aquest partit Sarunas Jasikevicius en el lloc de CJ Wallace.

Amb la del cap de setmana, els blaugranes ja sumen cinc ensopegades a la Lliga Endesa. L'equip català basa el seu joc amb la fortalesa defensiva –la millor d'Europa i la segona del campionat domèstic– però pateix, i molt, quan no es pot imposar sota la pròpia anella. Precisament el que li va passar la setmana passada, conjuntament amb un percentatge de tirs lliures molt discret (65%) i mala selecció dels llançaments de tres. Els errors que Xavi Pascual ha de corregir per evitar ensurts d'última hora.

stats