LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 15/02/2015

El Barça desfigura un Fiatc Joventut lluitador (61-99)

L'equip culer es venja a Badalona de la derrota patida en la primera volta al Palau Blaugrana

El blaugrana Nachbar, en acció contra la Penya / ACB PHOTO

BadalonaUns dies abans de la Copa del Rei, el Barça ja mossega. L'equip de Xavi Pascual, que tenia la baixa de Maciej Lampe i ha fet descansar Joan Carles Navarro, ha superat un lluitador Fiatc Joventut a Badalona (61-99), on s'ha venjat de la derrota patida en la primera volta al Palau Blaugrana. La defensa del conjunt culer ha dinamitat el partit i ha esborrat les opcions de la Penya. Els 11 jugadors visitants que han tingut minuts han anotat 4 o més punts.

El Barça no ha donat cap opció a un rival al qual ha desfigurat amb un gran domini de tots els apartats del joc. El partit de l'equip blaugrana ha estat dels que li agraden al seu entrenador, amb poques errades i cap contemplació. La majoria de rebots, a més, han estat per al conjunt culer. La renda visitant no ha deixat de créixer i, impulsada per un Ante Tomic determinant a prop de cistella, ha arribat a ser de 21 punts abans d'un descans al qual s'ha arribat amb el resultat de 26-45.

Tot i els esforços dels 8.057 aficionats locals per rescatar el seu equip, la treva del descans no ha millorat l'escenari per a la Penya. L'equip blaugrana, que ha exhibit un major fons d'armari, ha doblat el Fiatc Joventut a l'inici del tercer període (26-52). Minuts després, l'avantatge culer ha arribat a ser de 35 punts (30-65).

La defensa del Barça, molt física i agressiva, ha evitat que el Fiatc Joventut exhibís les virtuts que l'han portat a protagonitzar una primera part de la temporada històrica. Els percentatges de tir de l'equip blaugrana han estat,a més, extraordinaris, tant de dos com de tres punts. Amb el partit sentenciat, els dos equips s'han dedicat a intercanviar cistelles i els àrbitres han modificat una mica el seu criteri.