LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 07/07/2012

El Barça Regal espera una resposta de Lorbek, Vázquez i Sada la propera setmana

El club espera que la setmana vinent –quinze dies com a màxim– els tres jugadors responguin afirmativament a les ofertes de renovació que Joan Creus els ha presentat

D.r. Jover
2 min
El blaugrana Lorbek defensa davant Velickovic, del Madrid

BarcelonaEl futur del Barça Regal passa per la gent que ja era a l'equip la temporada passada. Si Víctor Sada, Fran Vázquez i Erazem Lorbek responen afirmativament a l'oferta de renovació del Barça, la planificació de la plantilla per a l'any vinent serà diferent de la que es faria si algun d'ells digués que no vol seguir a Barcelona. Des del Barça s'espera que els jugadors donin una resposta aquesta setmana o, com a molt tard, la tercera setmana de juliol, ja que volen tenir perfilada la plantilla abans d'acabar el mes.

Un dels jugadors clau en l'engranatge blaugrana és Erazem Lorbek, que compta amb una oferta del CSKA i que també podria anar a la NBA si els San Antonio Spurs tenen espai salarial, ja que han d'afrontar les renovacions de Tim Duncan i Boris Diaw i podrien quedar-se sense marge. En cas que Lorbek acceptés la proposta blaugrana, els fitxatges a fer podrien canviar el guió previst. Sada i Vázquez –que té una oferta de l'Unicaja–, també importants en l'esquema de Pascual, són els jugadors als quals se'ls podria trobar un substitut de garanties.

Jawai, a prop

Un dels jugadors més cobejats del mercat, el pivot australià Nathan Jawai (2'07 i 127 quilos), compta amb una oferta del Barça Regal de cara a la propera temporada. Tot i que té dues ofertes més –una del Reial Madrid i una altra del Caja Laboral–, Jawai està més a prop del Barça que dels altres dos clubs. Una de les opcions és que Jawai només disputi l'Eurolliga, encara que un dels temes que hi ha sobre la taula de Joan Creus és la continuïtat, o no, de Chuck Eidson. Sens dubte, els propers dies deixaran clar quin és el full de ruta de l'exjugador de l'Hospitalet, el Granollers, el Barça i el Manresa.

stats