Copa del Rei ACB
Esports Bàsquet 08/02/2011

L’altra cara (divertida) de la Copa del Rei

Els aficionats que viatgin a Madrid podran gaudir d’una zona lúdica amb activitats destinades principalment als més menuts

D.jover
2 min
Mapa de la zona lúdica

BarcelonaCom ve sent habitual en els darrers anys, l’ACB ha situat un espai lúdic i esportiu davant del Palacio de los Deportes, pavelló acull tots els partits, per a què els aficionats dels vuit equips participants a la Copa del Rei puguin realitzar diverses activitats i aconseguir regals de manera gratuïta per part dels patrocinadors i proveïdors oficials de la Lliga ACB.

Com bé s’explica a la pàgina de l’ACB, els seguidors que s’apleguin a Madrid podran gaudir de vuit espais diferents a l’explanada situada davant del pavelló (Avinguda Felip II). Com sempre, els més menuts seran els protagonistes.

Aquest espai serà obert durant els quatre dies de la competició i donarà el tret de sortida a les 12 del matí del dijous 10 de febrer i, amb les corresponents pauses, tancarà a les 18 hores del diumenge, minuts abans de què es disputi la final de la Copa del Rei. En el mateix web de l’ACB es poden consultar els horaris exactes d’obertura.

Una de les activitats que més seguidors aplegarà serà el 3x3 popular amb el corresponent concurs d’esmaixades i de triples que realitzarà la marca de telefonia Orange. Per poder disputar aquests partits s’han fet eliminatòries prèvies abans de la disputa del torneig a les diferents ciutats del territori.

La Copa Forera, un clàssic

Els aficionats que viatgen a Madrid per animar els seus equips disputen des de fa diversos anys una competició anomenada ‘Copa Forera’. Es tracta d’usuaris del fòrum de l’ACB que disputen la Copa alternativa i ho fan d’una manera ben curiosa. Juguen els mateixos partits que a la realitat, amb els mateixos enfrontaments, i després realitzen un concurs de triples. L’any passat, el campió va ser ‘l’Entusdientes’, l’alter ego de l’Asefa Estudiantes.

stats