Publicitat
Publicitat

ACB

L'asseguradora mèdica va començar el seu camí en la temporada 2001-02

DKV posa fi a deu anys de patrocini del Joventut de Badalona

La relació contractual entre DK i el primer equip del Joventut de Badalona ha arribat avui a la seva fi després de deu temporades, posant-se d'aquesta manera punt final a la segona més antiga de la lliga ACB

La relació contractual entre DK i el primer equip del Joventut de Badalona ha arribat avui a la seva fi després de deu temporades, posant-se d'aquesta manera punt final a la segona més antiga de la lliga ACB, tan sols superada per Unicaja.

L'asseguradora mèdica va començar el seu camí a la lliga de bàsquet en la temporada 2001-2002, al patrocinar l'equip de Badalona agafant el testimoni de Pinturas Bruguer, que va deixar de ser el patrocinador del club en la temporada 1999-2000.

DKV va acceptar la temporada passada continuar un any més patrocinant el club que presideix Jordi Villacampa, però deixant clar que aquesta seria l'última temporada. Ara, el club treballa en la recerca d'un substitut per a la samarreta verd-i-negra.

Després de la marxa d'aquesta companyia, dels divuit equips que formaven la lliga ACB en la temporada 2001-2002, només el Bàsquet Màlaga manté el seu patrocinador de llavors.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT