NBA
Esports Bàsquet 10/04/2015

Els Bulls esborren de la pista els Heat amb un nou doble-doble de Pau Gasol (78-89)

Tot i perdre per 19 al descans, en el tercer període els de Chicago s'han posat per davant amb un parcial de 8 a 33

A.l.
Pau Gasol tapona el llançament de Goran Dragic / MIKE EHRMANN / GETTY IMAGES

BarcelonaEls Chicago Bulls han guanyat a Miami gràcies a l'aportació d'un imparable Pau Gasol sota la cistella, 78 a 89. El pivot català ha liderat els d'Illinois amb un nou doble-doble: 16 punts i 15 rebots. Els Bulls s'han recuperat d'una primera meitat en la qual han acabat per sota al marcador 51 a 32. Tot i els 19 punts de diferència, en el tercer quart s'han posat per davant amb un parcial de 8 a 33 demolidor. Derrick Rose ha jugat el seu segon partit consecutiu després de la lesió que va patir, i ha sumat 12 punts per als de Chicago, que han tingut en Gibson i Brooks dos secundaris importants: 14 punts cadascun.

Als Heat, només el pivot Hassan Whiteside ha donat la cara amb 19 punts i 16 rebots. Dwyane Wade s'ha quedat amb 9 punts i un 4 de 20 en tirs de camp. Amb aquest triomf, Chicago segueix tercer a la Conferència Est, per darrere d'Atlanta i Cleveland.