LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/12/2011

El Fiatc Joventut és a punt de donar la sorpresa a Màlaga (89-88)

La Penya ha sortit derrotada del Martín Carpena en un partit que ha pogut guanyar en els darrers minuts, i també a la pròrroga, en què Pooh Jeter ha tingut el tirs decsius a les seves mans

Ara
1 min
Eulis Báez lluita per la pilota amb E.J Rowland

BarcelonaTot i la derrota final el Fiatc Joventut ha sortit amb el cap ben alt del José Antonio Martín Carpena de Màlaga. El conjunt català ha tingut entre les cordes en el darrer quart a un Unicaja que ha anat de més a menys durant el partit, però que se l'ha acabat emportant gràcies a la major eficàcia en els darrers instants de partits. En els tres primers quarts els homes de Chus Mateo han estat millor que la Penya pel que fa a joc.

David Jelínek, que avui ha estat excels amb 25 punts, ha estat el millor jugador del Joventut, que en els darrers minuts del partit ha tingut el triomf a les seves mans. Primer Báez, que ha rebut un tap de Zoric, i després Pooh Jeter, amb un precipitat triple, han tingut el triomf dels verd-i-negres a tocar. I és que el triomf hagués estat vital per a la Penya, que la setmana passada va perdre de forma contundent a casa contra el Lagun Aro i que ara es queda amb 4 triomfs i 8 derrotes a la classificació i se situà 15è a la taula.

Un dels perills per al Fiatc Joventut en les properes dues setmanes és que s'enfrontarà a Caja Laboral i Reial Madrid i això vol dir que sumar una victòria costarà molt. Ara bé, després de l'actitud mostrada avui a Màlaga tot es veu amb més optimisme. El proper dijous, a l'Olímpic de Badalona, la Penya rep al Reial Madrid en un partit que pot ser un nou punt d'inflexió per als badalonins en cas d'aconseguir el triomf.

stats