NBA
Esports Bàsquet 05/02/2015

Marc Gasol i els Grizzlies segueixen intractables; Ricky es retroba amb la victòria, i Pau perd tot i una bona actuació

Els Memphis Grizzlies aconsegueixen la 8a victòria consecutiva, Ricky torna a sentir-se guanyador i els Bulls cauen a Houston

F. M.
Marc Gasol celebra una cistella contra els Warriors

BarcelonaMarc Gasol segueix liderant vestit de MVP els Grizzlies, que es mostren intractables en aquest tram de temporada, després de Nadal. Els de Memphis han aconseguit aquest dimecres a la matinada la 8a victòria consecutiva, aquesta davant de Utah (90-100), i amenacen la primera posició de la Conferència Oest, que ara mateix ocupen els Warriors. També ha jugat Pau Gasol, que tot i aconseguir i el 10è doble-doble de la temporada, no ha evitat la derrota del seu equip. Els Bulls travessen una mala dinàmica i s'han vist superats per Houston, que empès per James Harden, ha vençut 101-90 als de Chicago. A part dels germans 'All-Star', Ricky Rubio ha jugat el seu segon partit després de la lesió. Aquesta vegada, els Wolves han aconseguit guanyar 102-101 els Miami Heat.

El germà mitjà dels Gasol ha estat 33 minuts a pista, temps que li ha servit per anotar 23 punts, en 9 cistelles de 2 de 18 intents i un 5 de 5 en tirs lliures. A part, Marc Gasol ha capturat 6 rebots.

Pau ha jugat 34 minuts, en els quals ha anotat 15 punts i 10 rebots, corroborant així un nou doble-doble que confirma el seu bon estat de forma.

El base del Masnou, Ricky Rubio, encara readaptant-se després de tres mesos d'inactivitat, ha jugat 20 minuts, que ha aprofitat per dirigir l'atac del seu equip amb 9 assistències i 8 punts.