Publicitat
Publicitat

NBA

Lluita de poder a Los Angeles

Mike Brown serà l'entrenador dels Lakers

Els Lakers han anunciat un acord amb Mike Brown, que serà l'entrenador de la franquícia de Los Angeles les properes quatre temporades

Els Lakers han anunciat un acord amb Mike Brown, que serà l'entrenador de la franquícia de Los Angeles les properes quatre temporades.

Buscar-li substitut a l'entrenador amb més títols de tots els temps, Phil Jackson, no li ha resultant senzill als Lakers. L'escollit ha estat Mike Brown, extècnic dels Cleveland Cavaliers, però el procés d'elecció ha arribat en plena lluita de poders a dins de la franquícia.

Mike Kupchak, general manager dels Lakers, tenia tot el poder mentre Phil Jackson va ocupar la banqueta, però ara Jim Buss, vicepresident del club i fill del seu propietari, Jerry Buss, vol augmentar la seva quota de protagonisme. L'acord amb Mike Brown, que explora un model de joc diferent, és l'exemple més visible d'aquesta transició de poder.

Mike Brown ha estat l'escollit de Jim Buss, que també havia pensat en Mike Dunleavy, però mai en Brian Shaw, el preferit tant de Mike Kupchak com dels jugadors. El contracte, que se signarà en els propers dies, serà d'uns 18 milions de dòlars per quatre temporades.

Segons el periodista Eric Pincus, Ettore Messina podria ser entrenador ajudant de Mike Brwon.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT