Publicitat
Publicitat

ACB

El líder del PP va comentar el passat estiu La Vuelta a TVE i el Giro a Veo7

L'opinió de Pau Ribas sobre Mariano Rajoy a Twitter sacseja les xarxes socials

Uns instants després d'opinar sobre política, el base català del Caja Laboral va començar a rebre tot un seguit de missatges, alguns de suport i d'altres crítics

Pau Ribas, jugador català del Caja Laboral, va escriure anit al Twitter un missatge que ha generat debat a les xarxes socials. El base de 23 anys va redactar el següent text: “Sort que es presenta Rajoy... Així el PP segur que tan sols dura quatre anys!”.

Tan sols uns instants després, Ribas va començar a rebre tot un seguit de missatges, alguns de suport i d'altres crítics amb el fet que un esportista opinés de política. El base es va veure obligat a aclarir que “aquí ningú no ha dit que Zapatero i el PSOE facin alguna cosa bé, això ho suposeu vosaltres”.

La resposta de Pau Ribas, que té més de 3.700 seguidores a Twitter, als crítics va ser clara: “Opino perquè tinc dret a vot”.

Mariano Rajoy manifesta habitualment la seva opinió respecte a diversos esdeveniments esportius, especialment aquells relacionats amb el ciclisme. De fet, el líder del PP va comentar el passat estiu La Vuelta a TVE i el Giro a Veo7.

Ribas va debutar el passat 3 de gener com a col·laborador del diari ARA amb un article en el qual parlava del pla de Bolonya. Demà dimecres apareixerà publicat el seu segon article, on analitza el bilingüisme.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT