Esports Bàsquet 22/03/2016

Pau Gasol torna amb un doble-doble i Ricky Rubio brilla davant els Warriors

El pivot ha aportat 14 punts i 14 rebots, mentre que el base ha fet 20 punts i ha repartit 11 assistències

Pau Gasol i DeMarcus Cousins

ChicagoEl pivot de Sant Boi Pau Gasol ha tornat recuperat de la inflamació al genoll dret, que l'ha fet perdre's quatre partits, i ha contribuït notablement a la victòria dels Bulls contra els Kings de Sacramento (109-102). Gasol ha iniciat el partit en el cinc titular i, malgrat que no ha sigut la peça líder de l'atac, sí que ha sigut el jugador més complet dels de Chicago. El pivot ha jugat 25 minuts i ha aportat 14 punts i 14 rebots, 11 dels quals han sigut defensius.

"Era lògic que sentís una mica de falta de ritme en el joc, però al final m'he anat trobant bé, sobretot en les accions a la pintura", ha afirmat el català després del partit. "El més important és que seguim guanyant per ser a la fase final".

El base Derrick Rose i l'ala-pivot Taj Gibson, amb 18 punts cadascun, han sigut els altres protagonistes dels Bulls.

Ricky Rubio i Stephen Curry

D'altra banda, Ricky Rubio no ha pogut impedir la derrota dels Timberwolves de Minnesota contra els Warriors de Golden State (104-109), malgrat completar una actuació molt destacada. El base també ha fet un doble-doble, amb 20 punts i 11 assistències. A més, ha capturat 4 rebots, tots defensius, en els 33 minuts que ha jugat a la pista del Target Center de Minneapolis.