Champions League

La Penya accentua a Europa la seva aposta pel planter

Diego Ocampo va utilitzar dijous sis jugadors de 20 anys o menys

Tres dies després d'eliminar el Dinamo de Tbilissi, el Divina Seguros Joventut juga aquest diumenge (Esport3 i Televisió de Badalona, 19.00 h) el partit d'anada de la segona eliminatòria prèvia de la Champions League contra el Kataja finlandès.

Tal com va fer en el partit de dijous, Diego Ocampo apostarà per joves com Joel Parra (17 anys), Pol Molins (18), Pep Busquets (18), Simon Birgander (19), Neno Dimitrijevic (19) i Xabier López-Arostegui (20). "La competició ha de servir perquè els joves vagin competint", recorda el tècnic.

"La competició ha de servir perquè els joves vagin competint"

Diego Ocampo Entrenador del Divina Seguros Joventut

Birgander va tenir una actuació molt destacada durant els dos partits de la primera fase. El jugador suec va tenir una oferta del Barça Lassa, que el volia fer jugar al filial, i del MoraBanc Andorra, que el volia per estar a cavall entre en el primer equip i el filial de la Lliga EBA, però es va estimar més la proposta de la Penya.

"És un partit de molta dificultat mental i física. Hem d'oblidar l'anterior eliminatòria i veure si podem recuperar algun jugador. La idea és millorar i pensar en aquest partit, no a aconseguir una renda. Hem de jugar amb la mentalitat de millorar, de jugar i defensar amb continuïtat, passar més bé la pilota i prendre més boones decisions", ha explicat.