Bàsquet

Sada no continuarà i el club confia a fitxar Doellman i Satoransky

Ho ha dit el director esportiu de la secció de bàsquet del Barça, Joan Creus, en declaracions al diari 'Sport'

El base Víctor Sada no continuarà la temporada que ve al Barça, un equip al qual podrien arribar l'ala-pivot Justin Doellman i el base Tomas Satoransky, segons ha assegurat Joan Creus, director esportiu de l'equip. En unes declaracions al diari 'Sport', Creus ha admès que en els pròxims dies el club farà efectiva una clàusula per renovar l'ala-pivot eslovè Bostjan Nachbar per una temporada més.

"Volem reforçar les posicions d'un i de quatre. A partir d'això, les altres, si es poden reforçar ho farem", ha comentat.

Sobre Doellman, el MVP de la Lliga i que s'ha desvinculat del València Bàsquet, Creus explica que és un jugador amb "una progressió important" i que s'adapta molt bé al bàsquet que es practica a Europa. "Per tant és un jugador que a molts equips els agradaria tenir i esperem que al final pugui jugar amb nosaltres", ha dit Creus.

El principal candidat a suplir a Sada en el lloc de base és el txec Tomas Satoransky, un jugador que s'ha lluït en les últimes temporades en el Cajasol sevillà. "Volem reforçar la posició de base i és un dels jugadors que està aquí i esperem que pugui estar en el nostre equip", ha comentat Creus.

Considera que l'etapa de Sada al Barça ja ha acabat. "Ens ha donat moltíssim en cada any que ha estat aquí, va ser un jugador importantíssim per aconseguir l'Eurolliga, ens ha donat caràcter i mereix un reconeixement i que les dues parts surtin bé de tot això. Mereix una gran sortida, un homenatge, però esportivament pensem que necessitem un canvi", ha indicat.

Sobre al futur de Jacob Pullen, Joey Dorsey i Marko Todorovic, Creus ha dit que en aquests dies després de la consecució de la Lliga s'estan "prenent decisions" sobre això.