Bàsquet
Esports Bàsquet 22/02/2012

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal: "Parlar de final de cicle em sembla fora de lloc"

El tècnic del bàsquet blaugrana admet que van jugar per sota del seu nivell en la final de la Copa, abans d'enfrontar-se aquest dijous al Benet Cantú a l'Eurolliga

Efe
2 min
Xavi Pascual

BarcelonaEl tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, considera que li sembla "fora de lloc" parlar de final de cicle del seu equip després de la derrota davant el Reial Madrid a la final de la Copa del Rei. "Portem una bona trajectòria. És veritat que a la final de Copa vam estar per sota del nostre nivell i vam perdre amb claredat, però fer valoracions i parlar de final de cicle em sembla fora de lloc en aquest moment", ha dit el tècnic abans de enfrontar-se demà al Bennet Cantú italià a l'Eurolliga.

En declaracions abans de partir rumb a Itàlia, el tècnic català ha explicat que, després que el seu equip hagi analitzat la final de Copa "per intentar ser millors", ara tota l'atenció es dirigeix al partit de la màxima competició europea.

"A l'entrenament les cares no eren les més alegres del món. A veure si un cop trepitgem Itàlia agafem una mica d'aire. Estaria molt preocupat si l'equip hagués tornat a la feina com si no hagués passat res", ha admès.

Una victòria a Cantú asseguraria la classificació matemàtica per als quarts de final i la primera plaça del Grup "H" del Top-16. "Tenim la possibilitat de deixar sentenciada la classificació", ha recordat el preparador blaugrana.

"Ens hem guanyat la possibilitat de decidir. Serà un partit interessant per veure la nostra capacitat de reacció després de la derrota a la final de Copa", ha recalcat, posant l'accent, en tot cas, en el fet que al feu italià només hi hagi guanyat el Fenerbahçe.

"A casa s'han mostrat molt sòlids. Han guanyat a tots els grans d'Europa i juguen a un nivell altíssim. Jugadors que fora de casa els costa més, a casa ho fan perfectament. Tenen molt bons tiradors, gent gran, un bon equilibri ", ha advertit Pascual.

Respecte a la baixa per lesió del nord-americà Chuck Eidson, que l'apartarà del parquet durant prop d'un mes, el tècnic ha recordat l '"equilibri" que aporta a l'equip, pel que es tracta d'una baixa importantíssima per al seu joc.

stats