Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 12/02/2022

Toc d'avís al Joventut abans de la Copa (58-74)

El Baxi Manresa es desfà del Casademont Saragossa

2 min
Carles Duran, entrenador del Joventut

BadalonaCinc dies abans de tornar-se a enfrontar en els quarts de final de la Copa del Rei de Granada, el Joventut de Badalona va perdre contra el Lenovo Tenerife (58-74). La Penya, que feia més d'un mes que no disputava un partit de la Lliga Endesa al Palau Olímpic, va caure derrotat contra un rival al qual havia superat en la primera volta. La segona meitat va ser clau. Carles Duran va tenir les baixes de Vladimir Brodziansky i Andrés Feliz. Marcelinho Huertas i Gio Shermadini van fer un partidàs a Badalona.

Juampi Vaulet durant una transició defensiva.

El Baxi Manresa, per la seva banda, va desarticular el Casademont Saragossa de Jaume Ponsarnau (94-73). Chima Moneke va tornar a ser el millor jugador d'un equip bagenc que va repartir 20 assistències. El conjunt català va traduir la seva major energia i activitat en un parcial de 20-3 a l'inici del segon quart. L'encert des de la línia de tres punts va ser clau per obrir una escletxa important en el marcador. La renda dels locals, que van tornar a tenir una gran connexió amb el públic del Nou Congost, va arribar a ser de 17 punts abans del descans (37-20). La principal preocupació per a Pedro Martínez van ser les faltes personals dels jugadors interiors. Jordan Bone va ser desqualificat.

Descans per al Barça

Els àrbitres de tots els enfrontaments de la Lliga Endesa van lluir canelleres contra la discriminació LGTBI en l'esport. El partit que l'UCAM Múrcia i el Barça havien de jugar aquest diumenge va quedar ajornat per culpa d'un brot de covid-19 a l'equip local. El conjunt blaugrana va acceptar amb resignació la suspensió, ja que a Sarunas Jasikevicius li preocupa perdre ritme competitiu abans de la Copa del Rei i, a més, la recol·locació d'aquest desplaçament en el calendari no serà gens senzilla.

stats