Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 17/10/2021

El MoraBanc Andorra desinfla la Penya (73-79)

El Baxi Manresa es desfà de l'Unicaja (85-74)

1 min
Guillem Vives i Babatunde Olumuyiwa

BadalonaEl MoraBanc Andorra ha desinflat el Joventut de Badalona, que ha perdut el seu primer partit de la temporada al Palau Olímpic (73-79). Els percentatges d’encert des de la línia de tres punts i la defensa ha impulsat el joc d’un equip visitant que ha anul·lat les virtuts de la Penya. Amine Noua, que ha anotat 26 punts amb 6/7 en triples, ha sigut el millor jugador visitant. Carles Duran ha recuperat Derek Willis, mentre que Ibon Navarro ha pogut estrenar Gal Mekel, un director de joc que millora molt el joc col·lectiu del seu conjunt. L’últim quart s'ha disputat amb només dos àrbitres per la lesió d’Arnau Padrós.

El MoraBanc Andorra ha aprofitat la seva punteria exterior (ha anotat 11 dels primers 13 triples que ha intentat) per incomodar un rival verd-i-negre que mai ha exhibit el seu joc col·lectiu habitual. Tot i els esforços finals, la Penya no ha tingut la continuïtat habitual com a local.

Dani Pérez

El Baxi Manresa, per la seva banda, es va desfer de l'Unicaja (85-74) en un partit molt seriós i treballat en el qual l'equip del Bages va portar sempre la iniciativa. Una gran defensa local va fer estèrils tots els intents visitants de capgirar el marcador. Fins a sis jugadors locals van acabar amb almenys 10 punts anotats.

stats