Lliga Endesa

Un aficionat del Fiatc Joventut, detingut a Saragossa per mostrar una estelada

La Penya ha emès un comunicat per demanar que s'aclareixin els fets

Àlex Molina, un aficionat del Fiatc Joventut, ha estat detingut aquest diumenge a Saragossa després de mostrar una estelada durant el partit de la Lliga Endesa. El seguidor de la Penya, que forma part del grup La Cantonada, es quedarà tota la nit retingut. Alguns aficionats han decidit esperar-lo a Saragossa.

La Penya ha emès un comunicat a la seva pàgina web. "Durant el partit d’aquesta tarda a Saragossa, un aficionat del Joventut ha estat detingut per agents de la Policia Nacional, que l’han traslladat a la comissaria. Davant les diverses informacions que relacionen l’origen de la detenció amb el fet que l’aficionat en qüestió duia una estelada, els membres del consell d’administració del Club Joventut Badalona demanem que s’aclareixin els fets amb la màxima celeritat. Al mateix temps, expressem el nostre absolut rebuig a qualsevol forma de violència i defensem el dret a la llibertat d’expressió", ha dit el club.

El Fiatc Joventut ha posat un advocat a disposició del seguidor, que tindrà aquest dilluns (14.30 hores) una vista oral. Els agents que el van detenir l'acusen de provocar.

Més continguts de