Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/03/2015

Així està jugant Leo Westermann, el base de futur del Barça de bàsquet

El francès ha de millorar el seu encert en el tir exterior i limitar les pèrdues de pilota

àlex Gozalbo
1 min
Leo Westermann, base del Limoges / LIMOGES

BarcelonaLeo Westermann, base francès sobre el qual el Barça té una opció preferencial, està jugant aquesta temporada al Llemotges. L'equip ocupa la tercera posició a la Lliga francesa (LNB), on el jugador té una mitjana de 5,4 punts i 4,6 assistències. El seu punt feble són els percentatges de tir exterior ja que acumula un 26% en triples.

Després de perdre vuit dels deu partits de la primera fase a l'Eurolliga, el Llemotges va disputar l'Eurocup, competició en què el base va assegurar 7,8 punts i 3,5 assistències abans de ser eliminat al Last 32. La lectura de joc del base és molt bona, però a la segona competició europea ha perdut 3,3 pilotes per partit, una xifra que el distancia de les preferències de Xavi Pascual.

Leo Westermann (22 anys) va guanyar fa uns mesos el concurs d'habilitats de l'All-Star francès. Des que l'any 2012 va disputar el Nike Hoop Summit, on va coincidir amb Andrew Wiggins, el seu nom apareix a molts informes internacionals. "Sóc un base i m'agrada comunicar-me molt amb els meus companys i el meu entrenador per fer millorar el joc de l'equip", assegura.

stats