LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 29/01/2012

El Barça Regal rep al Palau Blaugrana el Múrcia, que mai ha guanyat a Barcelona

Després del triomf aconseguit a Tel Aviv contra el Maccabi els de Xavi Pascual busquen millorar la seva anotació i fluïdesa en el joc ofensiu contra el Múrcia (20h)

Ara
1 min
Mickeal intenta superar Stefansson

BarcelonaL'Ucam Múrcia que entrena Luis Guil és el penúltim classificat de la Lliga Endesa. Han guanyat 4 dels 17 partits que han disputat fins ara i no es troben en el seu millor moment.

El Barça Regal, colíder de la Lliga empatat amb el Reial Madrid, té una assignatura pendent aquesta temporada: anotar més punts en els partits del Palau Blaugrana. Els de Xavi Pascual, en el darrer mes i mig, encadenen partits amb 60 i 70 punts a favor que no agraden al públic, que sap que l'equip pot donar molt més.

Això sí, en defensa el conjunt català és un mur i tan sols rep 64,7 punts per partit, xifra que és considerablement més baixa en els partits disputats a casa. El rival d'aquest diumenge, l'Ucam Múrcia, no ha guanyat mai al Palau. 12 visites, 12 derrotes. La seva ratxa de tres partits sense conèixer la victòria i es fa difícil pensar que puguin fer saltar la banca al Palau Blaugrana.

stats