El València col·lapsa el Barça i força el desempat a la Fonteta (63-81)

El conjunt blaugrana ha desaprofitat el seu segon 'match ball' a casa per sentenciar la sèrie

Marta Campderrós
Ante Tomic, entrant a cistella / ACB PHOTO

BarcelonaUn Barça desdibuixat s'ha complicat la semifinal de la Lliga Endesa contra el València Basket, que ha guanyat (63-81) el quart partit de la sèrie al Palau. El conjunt blaugrana ha desaprofitat el seu segon 'match ball' a casa per sentenciar l'eliminatòria i haurà de jugar un cinquè i últim partit, que es disputarà el diumenge que ve a la Fonteta (19 hores, TDP).

El València ha començat dominant el xoc amb un plantejament molt seriós, sobretot en defensa, que ha fet trontollar els esquemes de Xavi Pascual. L'equip de Velimir Perasovic, liderat per Justin Doellman, ha sabut aprofitar els errors d'un Barça dubtós i molt desencertat en els tirs lliures. Els blaugranes només han anotat 9 punts en el segon quart (25-37).

Després del descans, el conjunt blaugrana, sense rumb i desequilibrat, no ha pogut capgirar el marcador i ha arribat a perdre de 23 punts de diferència. Finalment, el València s'ha imposat davant d'un Barça que ha mostrat una imatge pobra i freda. Els aficionats culers han marxat del Palau xiulant l'equip blaugrana.