Lliga Endesa
Esports Bàsquet 09/05/2015

El Fiatc Joventut visita el Fuenlabrada amb la necessita de guanyar

El conjunt verd-i-negre s'enfronta a un equip que es juga el descens (19.30h) amb l'obligació d'endur-se la victòria per no veure perillar les opcions de 'play-off'

Ara
1 min
Els jugadors del Fiatc Joventut, fent pinya

BarcelonaEl Fiatc Joventut es juga aquest dissabte (19.30h) moltes de les aspiracions d'acabar la lliga regular en zona de 'play-off' per lluitar pel títol. Els de Salva Maldonado, que han perdut els quatre últims partits de lliga, visiten la pista del Fuenlabrada, el pavelló Fernando Martín. El conjunt madrileny afronta un partit clau per aconseguir la salvació. Per això, el tècnic de la Penya espera un "ambient molt fort i agressiu".

Tot i l'ambient hostil, però, Maldonado ha explicat que l'equip "està capacitat" per guanyar aquest partit i els dos més que queden per tal d'assolir l'objectiu del 'play-off'. Per a tal de no caure en la precipitació i el nerviosisme, el català creu que l'equip ha de trobar l'equilibri entre "l'obligació de guanyar i el sentir-se confiat i superior al rival".

Una de les principals preocupacions del Fiatc Joventut per al partit d'aquest dissabte serà controlar el pivot Andy Panko. "Hem de fer un treball defensiu genial. Hem de pressionar bé perquè la pilota no arribi a Panko", ha afirmat Maldonado en aquest sentit.

stats