Eurolliga
Esports Bàsquet 06/05/2013

Els cinc maldecaps físics del Barça Regal a Londres

Nate Jawai, C. J. Wallace, Joe Ingles, Marko Todorovic i Víctor Sada arrosseguen diferents lesions

àlex Gozalbo
1 min
Nate Jawai es queixa del dolor

BarcelonaEl Barça Regal viatjarà aquest dimecres a Londres, on divendres s'enfrontarà al Reial Madrid a la 'final four' de Londres. Recuperat Joan Carles Navarro de l'elongació muscular de la cama esquerra i descartat Pete Mickeal, que el pròxim dilluns 13 es desplaçarà als Estats Units, cinc són les grans preocupacions físiques de l'equip blaugrana.

1. Nate Jawai

El pivot ha patit aquest diumenge una punxada a la fàscia del peu dret i aquest dilluns serà sotmès a més proves. "La seva lesió té mala pinta i no sabem si podrà jugar a Londres", diu Xavi Pascual.

2. C. J. Wallace

L'aler pivot va trencar-se parcialment el lligament lateral extern del colze dret i estarà disponible per jugar a Londres, però sense poder completar molts entrenaments.

3. Joe Ingles

L'aler ha patit aquest diumenge un esquinç de grau 1. "Al nostre esport tenim capacitat per recuperar-nos ràpid d'aquestes lesions i jugar amb dolor, així que em preocupa relativament poc", reconeix Xavi Pascual.

4. Marko Todorovic

La fissura que l'aler pivot tenia al segon dit de la mà dreta s'ha convertit en una fractura amb desplaçament, però el jugador endarrerirà la seva operació. "Intentaré aguantar tan com pugui. Si pot ser fins a final de temporada, perfecte. Si no, almenys fins a la final four", explica Marko Todorovic.

5. Víctor Sada

El base ha notat aquest diumenge molèsties al bessó, on arrossegava problemes. "Hem preferit donar-li descans perquè la seva lesió no anés a més", recorda Xavi Pascual.

stats