Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 22/05/2014

"Ens hi juguem 50 anys d'història": la crida de Josep Vives per salvar el Bàsquet Manresa en 10 frases

El president executiu ha reconegut aquest dijous que la viabilitat del club està en perill i que corre greu risc de desaparició

àlex Gozalbo
2 min
Presentació de l'ampliació de capital / LA BRUIXA D'OR MANRESA

BarcelonaEl Bàsquet Manresa ha reconegut aquest dijous que la seva viabilitat està en perill i que el club corre risc de desaparició. Josep Vives, president executiu del club, ha protagonitzat una emotiva roda de premsa.

1. "Si abans del 15 de juny no sumem 600.000 euros, no reunirem els requisits que ens demanen per seguir a l'ACB. Si no ho aconseguim, el projecte no serà viable i tenim un greu risc de desaparèixer. Estem al mig de la tempesta perfecta".

2. "És el moment de ser-hi, de donar una solució estructural al club. Necessitem fer aquest esforç ara. Més tard no hi serem a temps. Ho dic sense dramatisme, però amb realisme".

3. "El meu avi, que era el meu ídol, tenia un diccionari molt especial que tenia la 'P' de patir, però no la 'R' de rendir-se. Algú que sap patir i mai es rendeix és imbatible".

4. "Nosaltres busquem 600.000 euros per continuar a l'ACB. El Burgos, sis milions d'euros. No és obligatori tenir bàsquet ACB a Manresa, però si no hi som, correm el risc de desaparèixer. Aquest projecte tan sols és viable si som a l'ACB".

5. "Aquest any hem fracassat, hem de repensar el model. Hem de canviar les persones que calgui per recuperar l'ADN Manresa i la passió".

6. "El desembre del 2006 vam estar a punt de plegar quan demanaven la meva dimissió. Vam continuar i vam pujar. En els últims tres anys he tingut tres ocasions per marxar. No ho he fet per responsabilitat i estima pel club".

7. "Si hi ha gent que està disposada a implicar-s'hi, que vingui. Nosaltres no volem fer nosa. Si en fem, marxarem".

8. "Ens hi juguem 50 anys d'història".

9. "Accepto les crítiques, però ningú ens pot negar l'esforç bestial que hem fet durant aquests anys. Ens hi hem deixat la pell".

10. "Hem de capitalitzar el club per gestionar el pressupost amb austeritat i rigor".

stats