Eurolliga
Esports Bàsquet 08/11/2013

Joan Carles Navarro desperta la millor versió del Barça contra el CSKA (79-70)

El capità, que ha anotat 13 dels seus 20 punts en 8 minuts, ha liderat la remuntada del conjunt blaugrana

Joan Carles Navarro

BarcelonaLiderat per un inspirat Joan Carles Navarro, el Barça de bàsquet ha superat el CSKA de Moscou a l'Eurolliga (79-70) i ha rectificat la seva derrota contra el Nanterre. El capità blaugrana ha dinamitat amb 20 punts (3/5 en triples) la moral del potent rival rus.

L'equip rus ha aconseguit una renda de set punts (9-16) durant el primer període, però a poc a poc s'ha anat apagant al Palau Blaugrana, on aquest divendres hi havia 6.102 espectadors. Joan Carles Navarro, que ha anotat 13 punts en 8 minuts, ha liderat la remuntada del conjunt blaugrana, que ha aconseguit una renda de 15 punts després del descans (62-47).

L'actuació del capità blaugrana ha arrossegat Marcelinho Huertas i Ante Tomic, que amb més espais i menys defensors han augmentat el seu protagonisme ofensiu.

El CSKA ha reaccionat amb un parcial de 0-11 que ha ajustat el marcador (62-58), però la tornada a pista de Joan Carles Navarro ha solucionat el problema i el Barça ha assegurat una victòria de vital importància.