Eurolliga
Esports Bàsquet 13/12/2012

Milos Teodosic acaba amb la imbatibilitat del Barça Regal (75-78)

L'equip blaugrana es classifica com a primer de grup per al Top-16, on tindrà com a rivals el Maccabi Electra Tel Aviv, el Khimki, el Montepaschi Siena, el Besiktas JK i el Fenerbahçe Ulker

Erazem Lorbek intenta superar Viktor Khryapa durant el Barça Regal-CSKA Moscou

BarcelonaUn bon CSKA de Moscou ha aconseguit espatllar l'expedient impol·lut del Barça Regal i ha sortit vencedor del Palau Blaugrana (75-78), on l'equip que entrena Xavi Pascual acumulava 14 victòries consecutives a l'Eurolliga. Els locals no han pogut sumar el desè triomf consecutiu a la competició, però han certificat la classificació per al Top-16 com a primers de grup.

Milos Teodosic, que ha anotat un triple a 41 segons del final, ha desequilibrat el partit en una recta final molt igualada en què el Barça Regal no ha estat encertat en els tirs lliures.

Conscient que mantenir la primera plaça del grup era un tràmit, l'equip blaugrana ha començat el partit adormit contra un CSKA de Moscou molt millorat en defensa. El conjunt rus s'ha trobat amb una renda de 12 punts mentre Xavi Pascual, que als set minuts i mig ja havia posat els seus tres bases en pista, es desesperava a la banqueta.

El revulsiu del Barça Regal ha sigut una tècnica a Sarunas Jasikevicius. El jugador lituà, que aquest dijous ha sigut titular, ja no pot alterar el ritme dels partits amb una pilota a les mans i ha capgiratla dinàmica provocant una sanció que ha despertat el Palau Blaugrana. L'equip blaugrana ha sumat la rauxa de Joan Carles Navarro amb el seny d'Erazem Lorbek i s'ha apuntat un parcial de 14-0 que li ha permès ituar-se per davant al marcador d'un partit que ha arribat al descans amb 47-41.

Les prestacions de l'equip visitant, ara molt més consistent i equilibrat que quan el Barça Regal va viatjar a Moscou, no han baixat quan s'ha vist per sota al marcador i a poc a poc Ettore Messina ha sabut dibuixar l'escenari de joc que més li convenia.

El Barça Regal compartirà grup al Top-16, que augmenta el número de partits a 14, amb el Maccabi Electra Tel Aviv, el Khimki, el Montepaschi Siena, el Besiktas JK, el Fenerbahçe Ulker i el segon i el quart classificat del grup C, que disputarà avui l'última jornada.