Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/05/2013

El Barça Regal i el Fiatc Joventut disputen un duel català marcat per la 'final four' de Londres

Xavi Pascual i Salva Maldonado afronten el partit d'aquest diumenge (12 hores, Esport3) amb preocupacions diferents

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaFa 25 anys el Barça Regal i el Fiatc Joventut estaven disputant les semifinals d'una Lliga que al final es va endur l'equip blaugrana. Aquest diumenge (12 hores, Esport3) els dos equips es veuran les cares al Palau Blaugrana en un partit incòmode per al conjunt que entrena Xavi Pascual, que donarà descans alguns dels seus jugadors pensant en la 'final four' de Londres.

C. J. Wallace és baixa per un trencament parcial del lligament lateral extern del colze dret, mentre que Joan Carles Navarro és dubte per culpa d'una elongació al múscul semimembranós de la cama esquerra.

El Fiatc Joventut, per la seva banda, necessita guanyar dos dels tres partits de temporada regular que queden per seguir somniant amb el 'play-off'. "No crec que el Barça Regal ja estigui pensant en la 'final four0, quan encara falten tants dies. Voldran fer proves, però també fer un bon partit i anar amb un bon gust de boca. Ens equivocaríem si pensem que ells ja només tenen el cap a Londres. Espero el millor Barça com també espero que nosaltres juguem un bon partit", explica Salva Maldonado.

stats