Eurolliga
Esports Bàsquet 15/11/2012

El Barça Regal guanya a la pista del Brose Baskets i accedeix al Top-16 per la via ràpida (66-86)

L'equip alemany tan sols ha pogut anotar 24 punts a la segona meitat i s'ha acabat rendint contra el líder invicte

Maik Zirbes i Ante Tomic

BarcelonaEl Barça Regal s'ha fet fort a la pista del Brose Baskets Bamberg (66-86), on ha guanyat el sisè partit consecutiu d'aquesta edició de l'Eurolliga. A quatre jornades del final de la fase de grups, l'equip blaugrana s'ha assegurat una plaça al Top-16. Pete Mickeal (17 punts), Erazem Lorbek (14 punts) i Joan Carles Navarro (13 punts i 3 triples) han liderat l'anotació d'un partit que Ante Tomic ha jugat amb un procés febril. El conjunt alemany tan sols ha pogut anotar 24 punts a la segona meitat.

Chris Fleming ha preparat el partit d'aquest dijous molt millor que el del Palau Blaugrana. El tècnic ha atacat Erazem Lorbek amb Bostjan Nachbar, ha situat Anton Gavel sobre Joan Carles Navarro i ha alternat una defensa zonal parell (2-3) amb una individual molt tancada. La tàctica li ha servit per aconseguir una renda de quatre punts al primer quart.

El Barça Regal s'ha fet amb el comandament del partit al segon quart, quan la segona unitat del Brose Baskets Bamberg no ha rendit al mateix nivell que el seu cinc inicial i l'equip blaugrana s'ha fet amb una renda de vuit punts. Sarunas Jasikevicius s'ha mostrat més còmode que en altres partits i, tot i arribar al descans sense anotar (42-47), ha sabut trobar avantatges per als seus companys.

Gràcies al seu domini en el rebot, el Brose Baskets Bamberg ha aconseguit empatar el partit després del descans, però el Barça Regal ha reaccionat i ha sabut recuperar una renda d'onze punts al final del tercer període (53-64).

L'equip alemany no s'ha donat per vençut, però el Barça Regal ha exhibit la seguretat habitual a l'Eurolliga i s'ha imposat per 66-86.

"Hem jugat contra un equip que m'agrada molt i el partit ha sigut molt bonic", ha destacat Xavi Pascual en roda de premsa.