Eurolliga
Esports Bàsquet 14/11/2013

El Barça tanca la primera volta de l'Eurolliga amb un triomf a Kíev (74-84)

L'equip blaugrana s'ha assegurat la victòria gràcies a la seva millora en defensa després del descans

Joan Carles Navarro, a Kíev

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha tancat la primera volta de la fase de grups de l'Eurolliga amb una victòria a la pista del Budivelnik Kíev (74-84), un rival que ha portat de corcoll la defensa d'un equip blaugrana que ha encaixat 48 punts en els primers 20 minuts. El conjunt català, que perdia per quatre punts de diferència al tercer període, ha sabut competir millor en una segona meitat en què els locals s'han quedat sense opcions.

Ante Tomic, que ha acabat amb 18 punts, ha liderat l'atac d'un Barça que acumula tres victòries i dues derrotes a la competició europea. Els interiors Maciej Lampe, Joey Dorsey i Bostjan Nachbar també han superat els 10 punts a Kíev, on 5.600 aficionats han animat l'equip local.