Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/10/2013

El Barça remunta 13 punts per sobreviure a Badalona (80-83)

Un atrevit Fiatc Joventut ha dominat el partit fins a la recta final

BadalonaEl Barça s'ha vist obligat a remuntar 13 punts per superar el Fiatc Joventut (80-83) a l'Olímpic de Badalona, on 7.619 espectadors han vibrat amb l'equip local. Desesperat amb els àrbitres, que l'han castigat amb tres tècniques i una antiesportiva, el conjunt de Xavi Pascual ha patit per evitar la derrota contra un rival crescut que ha jugat sense prejudicis. Agustí Sans (18 anys) ha debutat a la Lliga Endesa.

Tot i les baixes de Nik Cochran i Tariq Kirksay, la Penya ha començat dominant el partit amb una renda de 10 punts. L'inici de John Surna, que ha anotat 11 punts en el primer quart, ha animat un equip que ha tret de polleguera uns jugadors interiors de l'equip rival que han patit per controlar el rebot i s'han anat carregant de faltes personals. Al descans, 33-28.

Xavi Pascual ha buscar la fórmula per reviure el seu equip i ha utilitzat els 12jugadors en poc més de 10 minuts. Sense encert en el tir exterior, massa nerviós amb els àrbitres i amb Ante Tomic eliminat per cinc faltes personals durant el tercer quart, el Barça ha trigat en millorar i capgirar el marcador. La màxima renda local ha sigut de 13 punts (58-45) a poc més de 10 minuts del final.

Liderat per Marcelinho Huertas (15 punts), Álex Abrines (13) i Joey Dorsey (13), el Barça ha remuntat i ha igualat el partit a dos minuts del final (75-75). Un triple d'Álex Abrines i tres tirs lliures de Marcelinho Huertas i Joan Carles Navarro han ensorrat la Penya en l'últim minut.