Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/10/2014

Un Barça de mínims es desfà d'un desencertat Gipuzkoa Basket (43-57)

L'equip basc tan sols ha pogut anotar 10 punts (3/30 en tirs) en els primers 20 minuts

Brad Oleson i David Doblas / EFE

BarcelonaEncara sense Joan Carles Navarro, un Barça de mínims ha aconseguit a la pista del Gipuzkoa Basket (43-57) la seva quarta victòria consecutiva a la Lliga Endesa, on es manté invicte.

L'equip basc tan sols ha anotat 10 punts en una primera meitat (10-28) en què tan sols ha convertit 3 dels 30 tirs de camp que ha intentat. La puntuació local en els primers 20 minuts és record negatiu a la Lliga Endesa. El conjunt blaugrana, que tampoc ha començat bé (6 punts en els primers 10 minuts), ha sabut refer-se durant el segon període.

El Gipuzkoa Basket ha millorat després del descans i ha aconseguit corregir la imatge dels primers minuts, però no ha tingut temps per capgirar el marcador.

Xavi Pascual i Jaume Ponsarnau han homenatjat José Luis Abós utilitzant un dels sistemes d'atac que feia servir l'exentrenador del CAI Saragossa en la primera acció d'atac dels seus respectius equips.