Esports Bàsquet 23/04/2015

El Barça perd contra l'Olympiacos i veurà la 'final four' per televisió (71-68)

Un triple de Giorgos Printezis ha sentenciat el partit sobre la botzina

Tomas Satoransky, durant el quart partit / EFE

BarcelonaEl Barça ha perdut aquest dijous contra l'Olympiacos (71-68) i veurà la 'final four' per televisió. Un triple de Giorgos Printezis ha sentenciat el partit sobre la botzina. L'equip blaugrana ha malbaratat una renda de quatre punts en un últim minut inversemblant.

L'equip de Xavi Pascual s'hi ha deixat l'ànima, però no ha pogut evitar la tercera derrota consecutiva contra l'Olympiacos, que ha fet valer el factor pista per capgirar un desavantatge de deu punts i endur-se el triomf en un partit que s'ha resolt a cara o creu.

L'equip blaugrana ha començat el partit amb una gran defensa i l'Olympiacos tan sols ha pogut anotar 29 punts en els primers dos períodes. El conjunt català, que ha fet un bon treball col·lectiu, ha arribat al descans amb un avantatge de vuit punts (29-37).

La renda local ha arribat a ser de deu punts a l'inici del tercer període (29-39). La resposta de l'Olympiacos ha estat contundent i l'equip grec ha aconseguit empatar el marcador a deu minuts del final (50-50).

El Barça ha jugat millor els minuts decisius del partit i ha arribat a l'últim minut amb una renda de quatre punts (61-65). L'Olympiacos no s'ha rendit i ha aconseguit capgirat el marcador. Ante Tomic ha perdut una pilota clau i Joan Carles Navarro ha fallat un tir lliure a 5,2 segons del final.

El Reial Madrid, per la seva banda, ha superat l'Anadolu Efes (63-76) i s'ha classificat per disputar la 'final four'. El Fenerbahçe Ülker i el CSKA de Moscou tampoc es perdran la cita.