Esports Bàsquet 13/12/2015

El Fiatc Joventut iguala el rècord de triples, però perd a Sevilla (106-101)

Ondrej Balvin / ACB PHOTO

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha aconseguit igualar aquest diumenge el rècord de triples de la Lliga Endesa (20), però ha perdut a la pista del Baloncesto Sevilla. La Penya, que acumula quatre derrotes consecutives, ha malbaratat una bona oportunitat per aconseguir el triomf durant els 40 minuts reglamentaris i el partit s'ha decidit a la pròrroga. Sergi Vidal ha acabat amb 21 punts i 6 triples.

Liderada per un Ousmane Drame que ha anotat 12 dels primers 14 punts de la Penya, l'equip verd-i-negre ha aconseguit una renda de 6 punts durant el primer quart (11-17). El Baloncesto Sevilla ha reaccionat i, després d'un segon quart en què ha anotat 28 punts, ha arribat al descans amb un avantatge d'un punt (48-47).

L'equip verd-i-negre ha patit al començament del tercer quart, però ha sabut aprofitar l'experiència de Sergi Vidal per capgirar el marcador i arribar a la recta final amb un avantatge que semblava decisiu. Albert Sàbat ha fallat un tir que hauria evitat la pròrroga (92-92).