Lliga Endesa
Bàsquet25/01/2015

El CAI Saragossa no troba la fórmula per aturar un Fiatc Joventut en ratxa (73-67)

Clevin Hannah ha trencat el partit amb quatre triples després del descans

BadalonaEl Fiatc Joventut ha començat aquest diumenge la segona volta de la Lliga Endesa amb una treballada victòria contra el CAI Saragossa (73-67). La Penya acumula 14 triomfs en 18 partits.

El partit ha enfrontat dos equips amb un ritme antagònic. El CAI Saragossa, que ha tingut la baixa de Pedro Llompart, ha arribat a perdre per set punts de diferència (28-21) en un segon període en què els dos conjunts han acumulat moltes errades, però ha sabut refer-se, aprofitar els punts de Marcus Landry i empatar el partit (46-46) durant el tercer període.

Clevin Hannah, que ha acabat amb 17 punts, ha trencat el partit amb quatre triples després del descans. El seu encert ha impulsat la Penya a aconseguir una renda de 12 punts (66-54) a set minuts del final. El CAI Saragossa no s'ha rendit i ha intentat una remuntada que no ha pogut completar.

Cargando
No hay anuncios

La Penya jugarà contra el Movistar Estudiantes, l'Unicaja i el Barça abans de la Copa del Rei.