Lliga Endesa
Esports Bàsquet 25/01/2015

El CAI Saragossa no troba la fórmula per aturar un Fiatc Joventut en ratxa (73-67)

Clevin Hannah ha trencat el partit amb quatre triples després del descans

Albert Miralles / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha començat aquest diumenge la segona volta de la Lliga Endesa amb una treballada victòria contra el CAI Saragossa (73-67). La Penya acumula 14 triomfs en 18 partits.

El partit ha enfrontat dos equips amb un ritme antagònic. El CAI Saragossa, que ha tingut la baixa de Pedro Llompart, ha arribat a perdre per set punts de diferència (28-21) en un segon període en què els dos conjunts han acumulat moltes errades, però ha sabut refer-se, aprofitar els punts de Marcus Landry i empatar el partit (46-46) durant el tercer període.

Clevin Hannah, que ha acabat amb 17 punts, ha trencat el partit amb quatre triples després del descans. El seu encert ha impulsat la Penya a aconseguir una renda de 12 punts (66-54) a set minuts del final. El CAI Saragossa no s'ha rendit i ha intentat una remuntada que no ha pogut completar.

La Penya jugarà contra el Movistar Estudiantes, l'Unicaja i el Barça abans de la Copa del Rei.