Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/02/2014

El Fiatc Joventut estrena la segona volta amb un triomf contra La Bruixa d'Or Manresa (93-72)

John Shurna i Guillem Vives han liderat el novè triomf del conjunt verd-i-negre

BadalonaDesprés de dus derrotes consecutives, el Fiatc Joventut ha estrenat la segona volta de la Lliga Endesa amb una victòria contra La Bruixa d'Or Manresa (93-72). Sense Darryl Monroe ni Marcus Eriksson, l'equip de Borja Comenge ha caigut derrotat a Badalona, on John Shurna (21 punts amb 5 triples) i Guillem Vives (12 punts, 7 rebots i 6 assistències) han liderat el novè triomf del conjunt verd-i-negre.

L'equip de Salva Maldonado, que ha celebrat el seu partit número 450 a la Lliga Endesa, ha anotat 20 punts en uns primers 6 minuts sensacionals en què John Shurna s'ha apuntat tres triples. La Penya ha aconseguit una renda de 14 punts contra un rival que ha trigat en agafar el fil al partit. Els punts de Max Kouguerre i l'aportació dels nous, Marko Ljubicic i sobretot Vernon Goodridge, han fet despertar un La Bruixa d'Or Manresa que ha arribat al descans amb un desavantatge de 12 punts (50-38).

Tot i els esforços de La Bruixa d'Or Manresa, el Fiatc Joventut ha fet créixer la diferència per sobre dels 20 punts i s'ha assegurat la victòria.