Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/12/2013

La Bruixa d'Or Manresa no s'enlaira i pateix la quarta derrota consecutiva (81-73)

L'equip de Borja Comenge no ha pogut evitar la desfeta davant d'un Fuenlabrada que ha dominat el partit de principi a fi

Marta Campderrós
James Feldeine i Salva Arco

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha caigut en la seva visita al Fuenlabrada (81-73) en la jornada 10 de la Lliga Endesa. És la quarta derrota consecutiva dels manresans, un cop molt dur per als de Borja Comenge que s'aproximen estrepitosament a la zona de descens.

L'inici del Manresa ha estat poc encertat. Els locals, molt agressius tant en defensa com en atac, han aprofitat els errors ofensius del visitants per anar sumant -Panko ha fet 12 punts en el primer quart-. El Fuenlabrada ha desactivat els punts forts de la Bruixa d'Or i ha treballat molt bé la pressió defensiva per aconseguir una renda de 8 punts al final dels primers deu minuts (20-12).

En el segon periode, els de Borja Comenge han seguit amb els problemes en atac. I han empitjorat. L'equip català, completament fora del partit, ha encaixat un parcial de 15-3 i no ha pogut evitar una diferència de 20 punts (35-15). El Manresa, molt tocat, ha marxat al vestidor amb el 43-26 a l'electrònic.

En la represa, tocava reacció i els catalans ho han intentat. La Bruixa d'Or ha tret forces d'on ha pogut i, gràcies a l'encert des de la línia de tres, amb tres triples de Giannopoulos, s'ha col·locat a 7 punts (56-49). L'equip català ha agafat ritme i velocitat, i ha pogut anotar cistelles ràpides. Els madrilenys, però, no s'han posat nerviosos i han mantingut la renda aconseguida en la primera meitat (63-55).

A l'últim quart, el ritme i el joc no han variat respecte el tercer període. Però l'actitud dels locals, amb un públic entregat, ha sentenciat el matx que ha acabat 81-73. Panko, amb 24 punts, i Feldeine, amb 28 de valoració (16 punts i 6 rebots), han fet molt de mal a una Bruixa d'Or Manresa que segueix sense enlairar-se.