Esports Bàsquet 27/12/2014

La Bruixa d'Or Manresa aconsegueix la tercera victòria de la temporada (80-68)

L'equip de Pedro Martínez ha superat l'UCAM Múrcia al Nou Congost

Isaac Fotu, José Ángel Antelo i Hasan Rizvic / SUSANNA SÁEZ / EFE

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha superat aquest diumenge l'UCAM Múrcia al Nou Congost (80-68) i ha aconseguit la tercera victòria de la temporada. Roger Grimau ha liderat el triomf amb 18 punts, la seva màxima anotació de la temporada.

L'equip català, que ha endarrerit durant cinc minuts la primera cistella del rival (11-0), ha començat el partit amb una renda de 13 punts (15-2). L'aportació de Raulzinho Neto ha servit per ajustar el marcador al Nou Congost (15-12). Tot i això, el conjunt català ha dominat el rebot i ha aconseguit arribar al descans amb un avantatge de sis punts (40-34).

L'esforç local ha tingut premi i La Bruixa d'Or Manresa ha fet créixer la renda, que ha arribat a ser de 17 punts durant el quart període (78-61).