NBA
Esports Bàsquet 07/12/2014

Derrota dels Bulls malgrat el sisè doble-doble consecutiu de Pau Gasol

El pivot català ja en suma dotze en tota la temporada. Gasol no ha pogut contribuir a la victòria dels de Chicago, que han perdut a la pista dels Warriors (102-112)

Efe
1 min
Pau Gasol i Andrew Bogut, en acció durant el duel entre els Warriors i els Bulls / KAMIL KRAZACZYNSKI / EFE

BarcelonaL'ala-pivot català Pau Gasol ha tornat a demostrar la seva vàlua amb els Bulls de Chicago, malgrat que en aquesta ocasió l'equip no ha pogut aprofitar-se'n del tot i ha perdut a domicili, 102-112, davant els Warriors de Golden State, en duel de líders de divisió.

El de Sant Boi ha aconseguit 22 punts i 20 rebots (inclosos 15 defensius), que li han significat la millor marca de la temporada. Gasol ha disputat 36 minuts i ha estat el líder indiscutible del partit en les accions sota els cèrcols i en les accions dins de la pintura. La seva aportació, però, no ha estat suficient per contrarestar l'encert dels Warriors des de fora del perímetre.

Gasol ha anotat 10 de 19 tirs de camp i 2 de 2 des de la línia de personal. Ha repartit tres assistències, ha recuperat una pilota, n'ha perdut tres i ha posat un tap.

"Hem tornat a fer un gran esforç com, equip, juguem amb intensitat, però al final, com ens va passar contra els Mavericks de Dallas, en les jugades decisives no hem estat encertats", ha declarat Gasol, que ja acumula sis dobles-dobles consecutius. "L'important és l'esforç que fas al camp i això al final et permetrà superar errors i fer millor les coses".

stats