Eurolliga
Esports 24/04/2015

La desfeta del Barça de bàsquet, en 10 opinions dels seus protagonistes

Joan Creus, Xavi Pascual, Joan Carles Navarro, Àlex Abrines i Maciej Lampe analitzen l'eliminació contra l'Olympiacos

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual, a la dreta / EFE

BarcelonaDesprés de perdre tres partits seguits contra l'Olympiacos i quedar eliminats de l'Eurolliga, els protagonistes de la desfeta del Barça de bàsquet n'analitzen els motius:

1. "Sento i em faig meu el dolor dels seguidors del Barça. Comprenc com es poden sentir. Hem aconseguit estar gairebé sempre a la 'final four' i segur que aquesta derrota és una decepció", diu Xavi Pascual.

2. "L'eliminatòria ha estat molt igualada i s'ha pogut decantar per qualsevol dels dos equips. Penso que hem jugat un partit molt complet amb moltes adversitats que no hem pogut controlar", opina l'entrenador del Barça.

3. "No és la derrota més dolorosa, però és una derrota que fa mal perquè un dels objectius nostres, que era entrar a la 'final four', s'ha acabat amb una cistella a l'últim segon", assegura Joan Creus.

4. "La derrota costa d'assimilar, però ens hem d'aixecar perquè els jugadors han lluitat molt i el cos tècnic ha preparat molt bé l'eliminatòria. No ha pogut ser, però hem de mirar endavant i seguir", afegeix el secretari tècnic.

5. "L'arbitratge no m'ha agradat. Els quatre arbitratges que hem rebut no han estat bons", critica Joan Creus.

6. "És una decepció gran, però els jugadors estan molt compromesos i se n'acabaran sortint. Aquest equip ens ha donat molts títols", es defensa l'exjugador.

7. "L’equip està molt fotut. Teníem moltes ganes de tornar a Barcelona i tenir l’oportunitat d’anar a Madrid. No ha pogut ser. Ho hem donat tot, hi hem posat tot l’esforç, però no ha pogut ser”, diu Joan Carles Navarro.

8. "Hem badat, hem perdut una pilota i ells han anotat en els moments importants", reconeix el capità culer.

9. "El segon partit, el que vam perdre al Palau Blaugrana, ens ha passat factura”, reconeix Àlex Abrines.

10. "Hem fet un bon partit, però hem deixat escapar la victòria", argumenta Maciej Lampe.

stats