BÀSQUET
Esports Bàsquet 31/10/2016

El Divina Joventut reforça el seu joc interior amb Jerome Jordan

El jugador s'incorporarà dimarts als entrenaments i podria debutar diumenge contra l'Unicaja

Efe
1 min
Jerome Jordan, nou fitxatge de la Penya

BadalonaEl pivot jamaicà Jerome Jordan ha fitxat pel Divina Seguros Joventut fins al final de temporada per reforçar el seu joc interior, segons ha anunciat el club català.

Jordan, de 31 anys i 2,15 metres d'alçada, s'incorporarà aquest dimarts als entrenaments del conjunt que dirigeix Diego Ocampo i podria debutar diumenge que ve a l'Olímpic de Badalona contra l'Unicaja de Màlaga.

El nou fitxatge verd-i-negre ja coneix la Lliga Endesa, ja que la campanya passada va jugar 14 partits amb el Bàsquet Sevilla en els quals va fer la mitjana 8,2 punts –amb un 70% d'encert en trets de 2– i 3,9 rebots per partit.

Sortit de la Universitat de Tulsa, Jerome Jordan va ser escollit en el 'draft' del 2010 pels Milwauckee Bucks amb el número 44, i a la NBA va jugar 22 partits amb els Knicks de Nova York durant la temporada 2011-2012 i 44 amb els Nets de Brooklyn en la 2014-2015. Fora dels Estats Units, a més de la Lliga Endesa, el nou jugador de la Penya ha disputat les lligues de Sèrbia (KK Hemofarm), Eslovènia (KK Novo Mesto), Filipines (Tropang Texters), Itàlia (Virtus de Bolonya) i la Xina (Jiangsu Monkey Kings).

Amb l'arribada de Jerome Jordan, el Divina Seguros Joventut donarà consistència defensiva a l'equip, que ja compta en la posició de 'cinc' amb un pivot de 2,14, Garrett Stutz, a més d'Albert Miralles, titular en tots els partits disputats fins ara.

stats