Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/12/2016

El Divina Seguros Joventut rescindeix el contracte de Sarunas Vasiliauskas

El club, que fa dies que busca un nou director de joc, ha rebut la visita de Chen Yansheng

i
àlex Gozalbo
2 min
Chen Yansheng i Jordi Villacampa

BadalonaEl Divina Seguros Joventut i Sarunas Vasiliauskas han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia fins al 30 de juny de la present temporada. El base tanca així quatre mesos vestint la samarreta verd-i-negra, període en què ha disputat 12 partits oficials de la Lliga Endesa.

El club, que fa dies que busca un nou director de joc, ha agraït la professionalitat del jugador i la seva voluntat per adaptar-se. La Penya no podrà comptar aquest diumenge amb Albert Miralles per jugar contra el Barça Lassa.

El Club Joventut Badalona, encapçalat pel president Jordi Villcampa i una representació de la junta directiva, ha rebut la visita del president de l'Espanyol Chen Yansheng i part del seu consell al Palau Olímpic. La trobada de caràcter institucional entre totes dues entitats que ja estava prevista des de feia temps.

La Penya va caure diumenge a casa contra el Reial Betis Energía Plus (88-94). “Hem jugat massa pressionats, a impulsos. No hem jugat les últimes possessions de manera intel·ligent, ens ha faltat ofici, intensitat, energia i activitat. És un cop, però hem de reaccionar. Sabíem que seria dur i hem de persistir i no rendir-nos. És normal que els jugadors estiguin fotuts, però hem de ser més durs mentalment. Hem de plorar poc i treballar molt”, va dir Diego Ocampo. L’entrenador de l’equip verd-i-negre va posar l’accent en les moltes pilotes perdudes (12) i en les poques que s’havien recuperat (3), així com en els rebots ofensius permesos al conjunt rival (15). Tot i arribar a tenir una renda de set punts, la Penya mai va controlar un partit jugat amb massa nervis. Trent Lockett va sumar 27 punts i 7 rebots i va acabar amb 33 de valoració en un dia en què Albert Miralles, que va patir una estrebada a l’adductor, tan sols va poder jugar 26 segons.

stats