NBA
Esports Bàsquet 05/01/2013

Doble derrota dels Grizzlies i dels Lakers

El bon partit de Marc Gasol no ha estat suficient perquè els de Memphis derrotessin els Trail Blazers (84-86), mentre que el seu germà gran tan sols ha anotat dos punts en l'ensopegada contra els Clippers (107-102)

Efe
1 min
LaMarcus Aldridge disputa una pilota amb Marc Gasol MIKE BROWN / EFE

MemphisEls germans Gasol van viure una nit de contrastos en la jornada de la NBA ja que Marc es va convertir en protagonista individual en aconseguir una nova marca professional, tot i la derrota del seu equip, els Grizzlies de Memphis, mentre que Pau va passar un calvari enfront del ala pivot Blake Griffin.

El mitjà dels Gasol ha lluitat més que mai s'ha mostrat com un jugador complet, però al final els Grizzlies, que ha trobat a faltar massa l'ala pivot Zach Randolph, baixa per grip, han perdut a la seva pista contra els Trail Blazers de Portland (84-86).

No obstant això, Gasol ha tingut una nit històrica, ja que ha aconseguit la millor marca com a professional, amb vuit taps, i ha estat el líder indiscutible de l'equip en aquesta faceta del joc.

Gasol ha aportat 12 punts, ha anotat 5 d'11 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal. Cinc rebots defensius, ha repartit tres assistències, ha recuperat tres pilotes i n'ha perdut tres més.

"No hem jugat com desitjàvem. Els hem permès que la seva defensa fes la feina i que tinguessin facilitat a l'hora de tirar a cistella", ha declarat Marc Gasol.

Si Marc va tornar a destacar en l'apartat individual, el seu germà Pau ha viscut una nit per oblidar: mai no ha pogut ser superor en el marcatge a Griffin, i a més els Lakers han perdut contra els Clippers (107-102).

El gran dels Gasol ha acabat anotant tan sols 2 punts en 27 minuts. I és que Pau ha fallat 5 tirs de camp, inclosos dos triples, no ha llançat des de la línia de personal, ha capturat quatre rebots –tots ells defensius–, ha posat dos taps i ha repartit dues assistències.

stats