Bàsquet - Eurolliga

El millor Barça contra els pitjors auguris

Gran victòria de l'equip blaugrana contra el Virtus

2 min
Nico Laprovittola buscant una penetració
  • Barça: Satoransky (5), Laprovittola (16), Kalinic (6), Parker (11), Vesely (9) -cinc inicial-; Da Silva (2), Paulí, Brizuela (11), Hernangómez (17), Nnaji, Jokubaitis (7) i Parra.
  • Virtus: Cordinier (12), Hackett (4), Belinelli (4), Mickey (8), Dunston (4) -cinc inicial-; Lundberg (11), Pajola, Abass (4), Dobric (2), Lomazs, Polonara (6) i Zizic (2).
  • Resultats parcials: 20-17, 21-10, 20-17, 23-13.
  • Àrbitres: Belosevic, Nikolic i Cici.
  • Eliminats: cap.
  • Pavelló: Palau Blaugrana.

Si la final four es jugués al Palau Blaugrana, el Barça tindria opcions de guanyar-la. L'equip català, que segueix com un tro quan juga com a local, va mantenir a ratlla el Virtus Segafredo de Bolonya (84-57) i es va quedar la segona posició de la classificació de l'Eurolliga en propietat. El conjunt culer, que també es va endur el basket average directe, s'està revelant contra els mals auguris amb bon joc i millors resultats.

"Hem fet una bona feina, especialment en defensa. Estem lluitant per la segona posició durant tota la temporada, així que estem contents per aquesta victòria", va analitzar Roger Grimau. Tot i les bones estadístiques de Willy Hernangómez, el millor jugador del Barça va ser Nico Laprovittola. L'argentí va brillar més que mai el dia en què tenia al davant Marco Belinelli, un dels millors tiradors europeus de la història. L'escorta blaugrana va acabar anotant 16 punts gràcies a 4/8 triples. "Hem jugat amb determinació durant els 40 minuts", va analitzar el jugador blaugrana.

Jan Vesely i Jabari Parker intentant taponar Daniel Hackett.

El partit en què hi havia la segona plaça en joc no va decebre. El Barça va aprofitar una bona primera meitat i tres triples de Nico Laprovittola per marxar al vestidor amb un avantatge de 14 punts (41-27). Sense encert des del perímetre, el Virtus es va anar diluint al Palau Blaugrana (52-32). Els locals sempre van portar la iniciativa i no van caure en els diferents paranys tàctics de Luca Banchi. "No hem pogut respondre al seu nivell físic", va lamentar.

Efecte Ricky Rubio

Després que Ricky Rubio s'entrenés per primera vegada amb el Barça, el club va experimentar un creixement extraordinari en el nombre d'entrades venudes per al partit. La xifra de localitats que s'acostumen a vendre els dies previs va augmentar un 1.200%. El nombre de seients venuts dimarts va ser un 45% superior a la d'altres dies. A més, el tràfic a la pàgina web que ven les entrades per al Palau Blaugrana va augmentar un 8,5%.

stats