Bàsquet - Eurolliga

El Madrid treu petroli de les baixes del Partizan (80-82)

L'equip blanc evita l'eliminació amb un triomf a Belgrad

2 min
Nigel Williams-Goss

BarcelonaEl Reial Madrid va aprofitar les sancions al Partizan per aconseguir la victòria a Belgrad (80-82) i va evitar l'eliminació de l'Eurolliga. Sense Kevin Punter ni Mathias Lessort, l'equip serbi no va ser capaç de mantenir un avantatge inicial de 12 punts i va perdre un partit molt igualat. El conjunt blanc va anar de menys a més a l'Stark Arena, on un triple de Nigel Williams-Goss a l'últim minut va ser decisiu.

Tot i les pors del Madrid i les exageracions dels seus altaveus mediàtics després de la tangana de la setmana passada, els seguidors del Partizan es van comportar amb esportivitat. Abans de començar el partit els jugadors dels dos equips van saltar al parquet amb una pancarta en què es podia llegir: "El bàsquet uneix la gent".

Edy Tavares va reaparèixer amb una actuació clau de 26 punts i 11 rebots. Un altre dels jugadors destacats va ser Nigel Williams-Goss, que va sumar 22 punts. "Hem sabut sobreviure als mals moments", va dir Chus Mateo, entrenador del Reial Madrid. "Els petits detalls han sigut decisius, haurem de corregir algunes coses", va dir Zeljko Obradovic, tècnic del Partizan.

Kaunas, repte blaugrana

El Barça intentarà tancar aquest dimecres (19 h, DAZN) la seva eliminatòria contra el Zalgiris. Si guanya a Kaunas, l’equip blaugrana es classificarà per a la final four per tercera vegada consecutiva. Si perd, encara disposarà de dues noves oportunitats. “El més important és anar-hi com si anéssim 0-0. Si sortim amb la mentalitat en la que estem de 2-0, potser podríem no donar el màxim i tornaríem força tristos al Palau amb l’eliminatòria empatada”, assegura Sarunas Jasikevicius. L’entrenador lituà tindrà la baixa de Cory Higgins.

stats