Lliga Endesa
Esports Bàsquet 24/01/2014

El Fiatc Joventut encara somnia amb la Copa del Rei

Abans de jugar aquest dissabte (19 hores) a València, Guillem Vives analitza per a l'ARA els seus dos grans records de la competició del KO

àlex Gozalbo
1 min
Guillem Vives, base del Fiatc Joventut / CRISTINA CALDERER

BadalonaEl Fiatc Joventut visita aquest dissabte (19 hores) el València Basket. L'equip verd-i-negre necessita guanyar per tenir opcions de disputar la Copa del Rei, però el triomf ha d'anar acompanyat d'altres resultats. Guillem Vives, base de la Penya, analitza per a l'ARA els seus dos grans records de la competició del KO. El primer, jugar la Mini Copa del 2007 a Màlaga. "Va ser una experiència única, per totes les emocions que genera", diu. El segon, celebrar el títol que la Penya es va dur a la Copa del Rei del 2008 celebrada a Vitòria-Gasteiz. "Ricky Rubio, Rudy Fernández i Demond Mallet em van fer saltar al sofà de casa, va ser increïble", explica el jugador, que va viure la final contra el Tau Ceràmica com un aficionat més.

El base català també ha parlat per a la web del seu club. "Després del partit contra el Cajasol estàvem tocats, però ara ja estem animats, pensant en el partit i amb moltes ganes. Podem competir amb les nostres armes, és un camp molt difícil però confiem al 100% en nosaltres i en el treball diari que fem per anar a València i competir per emportar-nos-en la victòria", diu Guillem Vives. "A principi de temporada anàvem partit a partit. Encara estem lluitant per la Copa del Rei. El partit a València és complicat però no hem de perdre la il·lusió per anar-hi", opina. "Estic content amb l’equip i la confiança que tenen en mi. Sé que encara em queda molt per millorar. L'entrenador i el club em tenen molta confiança. Hem de seguir per continuar treballant i millorar els resultats a la segona volta", afegeix.

stats