BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 09/03/2015

Un gran Pau Gasol no pot amb els Spurs (106-95)

El de Sant Boi brilla en el joc individual, però no veu recompensat el seu esforç i els Bulls perden el liderat de la Divisió Central

Pau Gasol aconsegueix una cistella contra els San Antonio Spurs / SOOBUM IM / REUTERS

HoustonUna vegada més la figura de l'aler pivot català Pau Gasol ha brillat de manera especial en el joc individual, però al final no ha pogut veure compensat el seu esforç amb la victòria després que els Bulls de Chicago perdessin a domicili per 106-95 contra els Spurs de San Antonio.

De res ha servit que Gasol aconseguís el quart doble-doble consecutiu i el 43è en el que va de temporada i guanyés el duel individual al veterà aler pivot Tim Duncan, dels Spurs. Al final, els Bulls no han pogut superar el pobre joc que han tingut en la primera part quan han marxat al descans amb un desavantatge de 18 punts (57-39) i han perdut el segon partit consecutiu. Gasol ha estat el líder dels Bulls: ha aconseguit 23 punts i 15 rebots en els 33 minuts que ha disputat, però que no han impedit la derrota. De retruc, els Bulls han perdut el liderat de la Divisió Central, que ara està en mans dels Cavaliers de Cleveland.

El jugador de Sant Boi ha anotat 9 de 16 tirs de camp i 5 de 6 des de la línia de personal, i ha imposat el seu poder dins la pintura, ja que ha anul·lat Duncan, que només ha aconseguit tres cistelles, mentre que 13 dels 15 rebots que ha aconseguit han estat defensius i ha posat dos taps. Gasol s'ha apuntat l'honor d'haver participat en la defensa sobre Duncan i aconseguir que l'estrella dels Spurs, per primera vegada en la seva carrera professional, no pogués anotar una sola cistella en fallar els vuit tirs que ha fet.