NBA
Esports Bàsquet 31/03/2013

Els Grizzlies de Marc Gasol guanyen els Timberwolves de Ricky Rubio (86-99)

Els Lakers de Pau Gasol aconsegueixen una important victòria a domicili contra els Kings de Sacramento (98-103)

Ara / Efe

Barcelona / HoustonBona jornada per als germans Gasol a la NBA: els Lakers de Pau Gasol han guanyat a domicili els Kings de Sacramento mentre que l'equip de Marc Gasol, els Grizzlies de Memphis han aconseguit el triomf davant dels Timberwolves de Minnesota de Ricky Rubio.

Pau Gasol ha conduït els Lakers a aconseguir una important victòria a domicili (98-103) davant els Kings de Sacramento. Gasol, que segueix recuperant les seves millors sensacions en l'apartat físic, ha aconseguit un doble-doble de 12 punts, 10 assistències, ha capturat dos rebots i ha recuperat una pilota en els 33 minuts que ha jugat.

Més brillant ha estat individualment el seu germà Marc Gasol que, com pivot titular per segona nit, ha liderat l'atac dels Grizzlies de Memphis –ha anotat 21 punts– i ha guiat el seu equip cap a la victòria per 86-99 davant els Timberwolves de Ricky Rubio. Gasol ha jugat 35 minuts i s'ha convertit en el jugador més complet de l'equip. El jugador de Sant Boi ha anotat 8 de 12 tirs de camp i 5 de 6 des de la línia de personal, ha capturat vuit rebots –inclosos sis defensius–, ha repartit sis assistències i ha posat tres taps.

Per la seva banda, Ricky Rubio ha reivindicat un cop més la seva condició de jugador franquícia dels Timberwolves i encara que el seu equip ha perdut, la seva tasca individual ha estat brillant: ha aconseguit 23 punts –nou en el primer quart–, 10 rebots i nou assistències en els 40 minuts que ha disputat. El jugador del Masnou ha anotat 6 de 12 tirs de camp –inclòs un triple en dos intents–, i 10 de 12 des de la línia de personal, set dels rebots que ha agafat han estat defensius i ha recuperat una pilota. Rubio ha estat l'únic que ha anotat un triple en els primers cinc minuts del quart període, quan els Grizzlies han trencat el partit amb el seu atac i la seva intensitat defensiva.