Lliga Endesa
Esports 24/06/2015

Joan Creus manté la seva confiança en Xavi Pascual

Tot i que acaba contracte en uns dies i el Barça es troba immers en un període electoral, el director tècnic assegura que la secció no s’atura i ja planifica el futur

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual signa l’ampliació del seu contracte fins al 2017

BarcelonaTot i que acaba contracte en uns dies i el Barça es troba immers en un període electoral, Joan Creus ha assegurat que la secció no s’atura i ja planifica el futur. "No és una bona temporada, però tampoc és dolenta. Ara obrirem un període de reflexió per analitzar què ha passat i planificar la pròxima temporada, sempre pensant en el que és millor per al Barça”, ha resumit el director tècnic, que manté la seva confiança en Xavi Pascual: "L’entrenador ha demostrat durant set anys moltes coses i té un crèdit molt gran. Hem aconseguit molts títols amb ell i els resultats l’avalen".

"Nosaltres estem funcionant igual que abans del període electoral. Estem treballant amb ganes i empenta amb l’objectiu d’aconseguir que aquest equip recuperi el que ha perdut aquesta temporada", ha explicat.

"No hem assolit els objectius que ens vam marcar a l’inici de la temporada. Hi ha una norma no escrita en el club on, com a mínim, s’ha de guanyar un dels tres títols importants. És la primera vegada que no ho hem aconseguit. Aquest equip ha estat set anys aconseguint títols i porta 19 finals ACB seguides", ha dit Joan Creus. "L’equip té una bona projecció. Hem rebaixat la mitjana d’edat tres anys. És un equip que està en formació i no ha deixat de competir. El problema és que ens hem trobat amb un Reial Madrid fotíssim", ha opinat.

"El rival ha estat un adversari espectacular. Normalment no perdem mai quan juguem com avui. El seu encert en triples va ser espectacular", ha analitzat Joan Creus, que va considerar que la derrota d’ahir és qüestió de petits detalls. "La derrota no es pot considerar com una desfeta", ha apuntat.

Discussió per l'arbitratge

Albert Soler, director institucional del Barça, s'ha discutit als passadissos del Palau Blaugrana amb Francisco Roca, president executiu de l’ACB, per l’arbitratge. El club blaugrana, que després del primer partit es va queixar del criteri, ha tornat a quedar molt descontent amb l’actuació dels col·legiats.

stats